De mooiste vloeren voor de beste tarieven
Vraag een offerte aan!

N. KLUMPERS
GIETVLOEREN

Voor info bel:

06- 3434 1600

Epoxy vloeren

Een schone en veilige werkplek? Laat een epoxy vloer gieten

Ben jij op zoek naar een strakke en slijtvaste vloer dus ook nog eens modern eruitziet? Een vloer gegoten van epoxy kan dan voor jou de oplossing zijn. Epoxy is een polymeer van kunststof welke uit aardolie is gewonnen. Dit heeft als groot voordeel dat het erg lang meegaat.

Buiten dat zijn ze ook nog eens goed bestand tegen zuren en chemicaliën en kunnen ze erg goed overweg met zware gewichten zoals dat van voertuigen en zware machines. Tevens zijn vloeren die gegoten zijn uit epoxy erg goed schoon te houden. Hierdoor zijn de erg fijn voor een commerciële omgeving of een industriële omgeving. Juist doordat een epoxy vloer erg hard is en glad gooien ze hoge ogen op het gebied van de hygiëne. Het is dus ideaal wanneer je te maken hebt met strenge eisen van de HACCP.

De perfecte oplossing voor industriële en commerciële ruimtes maar ook thuis

Een vloer gemaakt uit epoxy is voor een industriële en een commerciële ruimte de perfecte oplossing. Juist omdat ze slijtvast zijn en er geen stoffen door kunnen dringen in de vloer. Je kunt er zeker van zijn dat ze bestand zijn tegen alles wat je maar kunt bedenken. Je zult altijd een mooie vloer blijven houden.

Toch is een epoxy gegoten vloer niet alleen maar voor deze ruimtes bestemd maar kan je deze ook heel goed thuis laten gieten. Wanneer jij een moderne en strakke look wilt creëren in jouw woning dan is dit de meest ideale vloer. Het is dan ook de perfecte vloer voor in de keuken, bijkeuken, badkamer, of woonkamer. Creëer met een epoxyvloer je eigen stijl.

Offerte aanvragen voor de ideale epoxyvloer

De voor- en nadelen van een Epoxyvloer

Een epoxyvloer is duurzaam en erg goed bestand tegen chemicaliën en zuren. Doordat de vloer ook nog eens een hoge hardheid heeft is de epoxy gegoten vloer ook stoot-, slijt en slagvast. Door deze hoge hardheid kan een epoxy gegoten vloer extreem hoog belast worden zonder dat je daar enige schade van zult zien. Het vormt hierdoor geen enkel probleem om er overheen te rijden met zware voertuigen of er zware machines op te zetten.

Een ander groot voordeel is dat epoxyvloeren door hun gladde oppervlak en hoge hardheid ook erg veilig zijn en goed en eenvoudig schoon te maken. Dit brengt mee dat het een zeer hygiënische vloer is. Een vloer van epoxy is onderhoudsvriendelijk en volledig vloeistofdicht.

Nadat de vloer van epoxy aangelegd is kan je deze al snel gebruiken. Deze vloeren hebben een lange levensduur waardoor je kunt zeggen dat het een duurzame investering is.

Kies je voor een epoxyvloer dan kies je voor een vloer die glad en naadloos is. Een vloer gemaakt van epoxy kan worden voorzien van een antislip coating. Je kunt een epoxyvloer laten gieten in ontzettend veel verschillende stijlen en kleuren. Zo is er voor iedere situatie een passende vloer. Kies je voor een epoxyvloer dan kies je voor een vloer met een moderne, strakke en trendy uitstraling.

Waar er voordelen zijn daar zijn er ook nadelen. Dat is bij een epoxyvloer niet anders. Wil je een epoxyvloer laten gieten dan moet je ervoor zorgen dat de ondergrond stabiel en egaal is. Is dit niet het geval kan de epoxyvloer gaan scheuren. Heb je niet de juiste coating op de epoxyvloer laten aanbrengen dan kan de vloer krasgevoelig zijn.

Een vloer van epoxy is niet geschikt voor een vloerverwarming. Het kan dus net zoals een tegelvloer koud aanvoelen. Tevens kan er wat geluid gehoord worden tijdens het lopen. Een groot voordeel is dan wel weer dat er zelfs met een naaldhak prima op gelopen kan worden zonder dat er schade aan de vloer komt.

WAAROM KLUMPERS VLOEREN?

Waarom koop je een vloer via Nik Klumpers vloeren?

DUURZAAMHEID

Onze vloeren komen tot stand middels de beste materialen en grondstoffen en zijn een goede, duurzame keus.

SCHERPE TARIEVEN

Wij hanteren scherpe prijzen voor onze producten en een goede prijs-kwaliteit verhouding!

GRATIS ADVIES

Twijfel je of heb je advies nodig? Bij ons kun je gewoon vrijblijvend terecht om advies inwinnen.

Vraag een offerte aan!

Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item