De mooiste vloeren voor de beste tarieven
Vraag een offerte aan!

N. KLUMPERS
GIETVLOEREN

Voor info bel:

06- 3434 1600

horecavloeren

De beste horecavloer vindt je bij Klumpers gietvloeren!

Ben je op zoek naar een vloer voor je nieuwe of bestaande horecagelegenheid, neem dan eens contact met ons op. Wij bieden namelijk de PMMA horecavloer aan. Een vloer, speciaal voor de horeca, die snel gelegd kan worden en ideaal is voor bijvoorbeeld hotels en restaurants. Vloeren met een goede duurzaamheid bij veelvuldig gebruik.

De PMMA vloer kan door ons vakkundig gelegd worden en heeft een droogtijd van slechts 2 uur. Snel gelegd dus, maar ook snel in gebruik te nemen. Speciaal voor ondernemers die meteen weer verder willen.

PMMA staat voor polymethylmethacrylaat. Een polymeer staat voor de basis van deze horecavloer. Vloeren die met dit materiaal gemaakt worden zijn ideaal voor de horeca omdat±

  • Vloeren zijn naadloos te leggen
  • PMMA vloeren zijn elastische en vloeistofdicht
  • Deze horecavloer kan tegen zeer hoge en lage tempraturen
  • De PMMA horecavloer is een slijtvaste vloer. Uitermate geschikt voor hotels, restaurants en andere horecagelegenheden.

Vraag direct een offerte aan voor jouw horecavloer

Kies voor de PMMA horecavloer

De PMMA horecavloer is een van de beste vloeren voor elke horecagelegenheden. Met deze vloer geniet je van enkele, zeer waardevolle, eigenschappen. Zo is de vloer duurzaam omdat deze lang mee gaat. Op langere termijn kun je hiermee dus flink besparen.

Ook heb je aan de vloer weinig tot geen onderhoud. Mocht de vloer toch beschadigen dan staan wij uiteraard voor je klaar om dit snel te verhelpen, zodat jij weer vol van je vloer kunt genieten.

De horecavloer heeft een hydrofoob oppervlak waardoor deze gemakkelijk schoon te houden is, ideaal als je dus graag een hygiënische vloer wilt. Doordat de vloer naadloos is kun je de vloer goed schoon schrobben. Hiermee voldoet de vloer dus ook meteen aan de wettelijk gestelde eisen als in de HACCP. Door het hydrofobe oppervlak krijgen vetten en vloeistoffen geen kans.

De PMMA vloer is verkrijgbaar in verschillende afwerking. Hierdoor is er altijd wel een afwerking die past bij jouw horecagelegenheid. Wanneer de vloer is gelegd wordt het oppervlak bestrooid met kwartszand of /vlokken. Dit geeft jouw vloer de gewenste uitstraling. Precies zoals jij in gedachten had.

Wil je een gladde vloer? Of liever een ruwe vloer? Doordat we gebruik kunnen maken van verschillende afwerkingsmogelijkheden kunnen wij de vloer net zo glad of ruw maken als jij wenst.

Wanneer de vloer is gelegd kan deze worden afgewerkt met holle plinten. Deze plinten zijn zo ontworpen dat het schoonmaken in de hoeken veel gemakkelijker gaat. Soms hebben we niet eens lijm nodig om deze plinten te bevestigen!

Voor bijna elke horecagelegenheid is de PMMA vloer een ideale oplossing als je op zoek bent naar een nieuwe vloer. Of je nu al een vloer hebt liggen of nog niet, de PMMA vloer past overal. De vloer heeft niet alleen veel voordelen, ten opzichte van andere horecavloeren, maar kan ook nog eens snel gelegd worden, waardoor je weinig oponthoud ondervindt in de uitvoering van je werkzaamheden.

Een PMMA vloer laten leggen

Wanneer je hebt gekozen voor een PMMA vloer dan wil je natuurlijk dat hij snel en vakkundig wordt gelegd, zodat jij ook snel weer verder kan met je werkzaamheden. Maar hoe gaat dat nu eigenlijk, een nieuwe vloer leggen?

Wij komen bij je langs!

Voordat wij ergens een vloer gaan leggen komen we eerst even persoonlijk een kijkje nemen. We willen namelijk wel zeker weten dat de nieuwe vloer bij jou ook een succes wordt. Ons team wat ter plaatse komt let daarom vooral op de oudheid van de vloer of zitten er ergens spleten in de structuur waar de vloeistof door heen kan lopen. Natuurlijk vertellen wij jou ook meteen aan welke kosten je moet denken en wanneer we kunnen komen zodat we, indien gewenst, direct een afspraak in kunnen plannen.

De ondervloer

Voor we beginnen behandelen we eerst de ondervloer. Deze wordt voor behandeld wat bestaat uit schuren, zodat we zeker weten dat de nieuwe vloer goed hecht en er geen problemen ontstaan door krassen of andere oneffenheden.

Grondlaag

Omdat we er zeker willen zijn dat de nieuwe vloer goed hecht brengen we eerst een grondlaag aan. Dit gebeurt na het schuren. Deze grondlaag zorgt voor een betere hechting, maar voorkomt ook dat de afzonderlijke verflaag moet worden herhaald.

De coating

Tenslotte brengen we de coating aan. Deze wordt in meerdere lagen aangebracht en kan tot slot worden bestrooid met decoratieve vlokken voor een mooie toplaag. Je creëert hierdoor jouw gewenste uitstraling. De coating laten we 2 uur drogen, waarna jij weer volop de vloer kunt betreden en kunt verder gaan met je bedrijf!

WAAROM KLUMPERS VLOEREN?

Waarom koop je een vloer via Nik Klumpers vloeren?

DUURZAAMHEID

Onze vloeren komen tot stand middels de beste materialen en grondstoffen en zijn een goede, duurzame keus.

SCHERPE TARIEVEN

Wij hanteren scherpe prijzen voor onze producten en een goede prijs-kwaliteit verhouding!

GRATIS ADVIES

Twijfel je of heb je advies nodig? Bij ons kun je gewoon vrijblijvend terecht om advies inwinnen.

Vraag een offerte aan!

Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item